Memory lane

(Click here for English version)

Wheel Of Misfortune -rotating-figure-on-red-white-wheel
Rotating figure on red-white wheel.

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1997 tot 2008. 

High & Low ’05 > 08′ Menselijke figuren die vallen of vliegen. De beelden die ik oproep zijn gereduceerd tot een soort essentie. De ongecontroleerde choreografie van een willoos lichaam wordt prachtig weerspiegeld in het doek Apocalyps.

Vreemde perspectieven en Mixamorfose 2002 > 2004. Vreemde perspectieven gaat vooral over een gezichtspunt of perspectief dat letterlijk en figuurlijk verandert als je het vanuit een andere hoek bekijkt en Mixamorphose gaat vooral over de relatie tussen mens en dier, het beest in de mens en de mens in het beest

1999/2000 Milestones een serie portretten van iconen uit de 20e eeuw zoals Einstein, Gandhi, Freud, Kennedy, Picasso…. Allemaal grote geesten met diepgaande inzichten die de loop der dingen hielpen veranderen. Ik heb mijn onderwerpen een jaar lang bestudeerd. Deze serie is ook samengevat in het gelijknamige boekje.

1998/1999 Waterwerken. Mens versus water en alle mogelijke correlaties daartussen.

2001 Private I is een serie zelfportretten, een blik in de diepten en/of ondiepten van mijn ziel.

2000 United States Of Mind is een visueel reisverslag van een reis door de Verenigde Staten. Deze reis begon in New York en werd voortgezet via Memphis, New Orleans naar Texas, Dallas/San Antonio.

Deze reis is ook van dag tot dag vastgelegd in een reisverslag; No Room Service 1999

1997- 1998- Be, een serie portretten van mensen met wie ik een persoonlijke band had.

Autonomous/Autonoom