Exposities en meer

Expositie Vermeerderen

Van 07 juli tot 27 september zijn mijn werken; Ik Zou Hier Altijd Willen Zijn, Nothing But A Dreamer, Brave New World 02, Violence Is Blue en Sweet Dreams te zien tijdens de expositie Vermeerderen – in Micksart Gallery te Emmen

Expositie Story Line

Van 07 juli t/m 11 augustus is zijn mijn werken; Virgin Screens (Green), Do You Follow Me en Are You Following Me te zien tijdens de expositie Story line in Galerie de Ploegh te Amersfoort.

Verkocht – Sold!

Blij te melden dat mijn schilderij Brave New World 01 een nieuw thuis krijgt! De nieuwe eigenaar is het Zwolse bedrijf, STORM in Recruitment.

Bedankt Arnold Bouman, voor de aankoop en veel plezier met, wat ik denk ook een beetje symbool staat voor de, Superman, die toch ook in iedereen schuil gaat, hoe klein of hoe groot jij of je schaduw ook maar is.

Brave New World 70b/90h acryl op canvas