Het Merk Ik


Ik Facebook dus Ik ben

Het merk Ik

Deze workshop wordt aangeboden bij: workshop het Merk Ik De Stadkamer Zwolle

Je kent het wel de grote gouden  ‘M arcade’ langs de weg, de ‘Swoosh’ op de zijkant van een sportschoen, het ‘Appeltje’ op je telefoon. Jij maakt onderdeel uit van een wereld die communiceert met beelden. Beeldcultuur wordt dat ook wel genoemd. Merken proberen zo je aandacht te trekken. Daarbij proberen ze een beeldtaal te spreken die jij verstaat, of jou aantrekt. Jijzelf bent geen merk maar zonder dat je het weet gedragen wij ons allemaal wel zo. We hebben een etalage in Facebook en we posten selfies op instagram die vertellen hoe leuk of mooi we zijn.  Eigenlijk zijn jongeren constant bezig met zelfbranding, het merk IK.  We gaan in de workshop aan de slag met dit thema. Jij gaat jouw eigen beeldmerk maken, een logo dat vertelt wie jij bent en waar je voor staat