Overige workshops

INSIDE OUT

Dit is een kort experimenteel project met kinderen van de AZC de Vrolijkheid in Emmen. Het doel is om de kinderen in de AZC op een kunstzinnige en zinvolle manier bezig te houden totdat ze weer uitgezet worden. Deze kinderen blijven dus niet in Nederland en hebben buiten deze creatieve workshops bij geen plezierige prikkels. Aanvankelijk had ik een serie workshops voorbereid die in totaal over 6 weken uitgevoerd zouden worden. Corona heeft daar een stokje voor gestoken. UIteindelijk wilden we toch wat bieden en heb ik het project Inside Out bedacht. Kort gezegd: de kinderen kregen een video tutorial (tevens kennismaking video) met de opdracht. Daarna kregen ze materiaal deur aan deur uitgereikt. Ik heb vervolgens met de producten van de kinderen weer een digitale collage gemaakt waarbij de kinderen weer de allerlaatste hand leggen aan het beeld, wat eigenlijk een gesamtkunstwerk is.

Inside Out
Link naar video klik op afbeelding / link to video- click image
Eerste variant
Versie 2 met meer witruimte

Dit zijn de voorlopige resultaten voordat de kinderen de laatste hand hebben gelegd aan het kunstwerk.

Overige workshops: In opdracht van Nurcan Chaglar, Travers, Dieze west, Zwolle. Met de bedoeling met name vrouwlijke nieuwkomers uit een isolement te halen en met elkaar in contact te brengen. Jonge moeders en vaders uit sociaal zwakker millieu op speelse manier leren creatief met opvoedkundige vraagstukken om te gaan.

Creaitief denken

 Portret boetseren: Als naschoolse activiteit aangeboden. Leerlingen uit groep 7 en 8 van de Octopus, Zwolle maken eigen portret van klei. 

Boetseren op de Octopus

workshop Dont be fuzzy tijdens symposium Rabobank Oog in oog in opdracht van KIZhttp://www.ooginoog-ontmoeting.nl/home.html

raboworkshop