Reality Check

reality check-2018-mixed media- 58-40-cm- mulitpaneel-
Reality Check 2018 mixed media 58/40 cm. Foto, tape en acryl op 4 aluminum panelen
Reality Check 2018 is een 4 luik en spelt de woorden Reality Check bij herhaling. Ik reflecteer hiermee op onze huidige maatschappij, een maatschappij waar pure objectieve journalistiek onder vuur ligt en sociale platformen ons voeden met nieuws dat zich thuis voelt in onze eigen bubble. Check & balances zijn meer dan ooit nodig. Een andere vraag die hierbij manifest wordt is; ‘onze eigen realiteit, aan wat of wie meten we dat?’ Volgen we daarbij virtuele rolmodellen of het echte leven? De rose bril of de naakte waarheid, dat is de vraag….
Dit werk is verder ook te zien bij o.a : Art Olive,  Saatchi art Reality Check is een multi paneled mixed media kunstwerk. De basis zijn foto’s die ooit voor een project zijn gebruikt.