To Avoid – A Void

zie ook : https://www.saatchiart.com/art/Collage-Avoid-A-Void/43275/4722349/view

Verbal no. 5/ text collage on canvas 30/30 cm

(for English scroll down)

Deze readymade is instant gebruikt van een plastic beschermingshoes, of zak (Ik kan me de toepassing van de zak niet meer herinneren, toiletbril beschermhoes of een zending van Alibaba ). De originele hoes of zak is waarschijnlijk afkomstig uit China. Ik ga hier heel stereotype van uit want de Chinezen sturen vaak producten voorzien van de zogenaamde Engelse bijschriften. Deze zitten vaak vol van vele kleine onschuldige maar grappige foutjes. In dit geval is hun onbedoelde boodschap duidelijk; Is there a Void in Avoid

This readymade is instantly took from a plastic protection sheet or bag (I cant remember the content or use of it, toilet seat protection, shipment of Alibaba). The original product hosted by this sheet or bag is probably from China. I presume, this very stereotyped, because the Chinese companies often send products accompanied with so called English notes. And they are often filled with little harmless but cute mistakes. In this case the unintended question is clear: Is there a Void in Avoid?