Hooked

Bij deze presenteer ik mijn laatste werk Hooked.

marit-otto-schilderijen-metropolieten-serie
marit-otto-schilderijen-metropolieten-serie

Acryl op Canvas – 100cm h/150 cm b

Zie ook https://www.saatchiart.com/art/Painting-Hooked/43275/3290279/view

Twee vissen bewegen zich sierlijk in een voor hen abstracte omgeving. Ze lijken te figureren in een surrealistische film en moeten zorgen niet aan de dreigende haak geslagen te worden. Tegen de achtergrond staat een kleine groep voor wat lijkt op een enorm filmscherm.  Ze schijnen er geen aandacht aan te schenken omdat ze volledig ondergaan in hun eigen schermen. Ze zijn aanwezig zonder mentale aanwezigheid. Tussen de schermen is de strijd om aandacht net begonnen en ze vragen zich af welk onderwerp het snelst de meeste likes krijgt.

(ENG) Hereby I present my latest work to you, Hooked.

marit-otto-schilderijen-metropolieten-serie
marit-otto-schilderijen-metropolieten-serie

Acrylic on Canvas – 100cm h/150 cm w

Two fish are swimming and twirling gracefully around in an otherwise abstract surrounding. They seemed caught in a surreal film and must avoid a threatening hook. In the background a small crowd is standing before what looks like a giant screen, but they do not pay any attention to it because they’re submerged in their own screens. They are there without actually being there mentally. Between the screens the battle for attention is only just started and they are wondering which topic will get the most likes the fastest.

See also https://www.saatchiart.com/art/Painting-Hooked/43275/3290279/view