Escape Route X

(English version)

Escape Route X - the game
Escape Route X-the game

Mijn spel Escape Route X kan weer een volgende stap in haar ontwikkeling maken. Ik heb een subsidie gekregen om het dit najaar te testen met studenten welzijn van het Deltion College.

Inmiddels zijn de ‘echte’ vouwbare spelborden geleverd en zijn er spel ID’s gemaakt voor de spelpersonages …….het wordt steeds mooier en completer.

Met dank aan Jolan Van de Waeter, Patrick Pelman en Stan Vergeer, die het spel (wat ik al jaren met mij mee draag) met mij gespeeld, getest hebben, extra verbeteringen hebben aangedragen en mij op dit spoor hebben gezet.

Na deze test hoop ik het spel, waarbij je als speler in de huid van een vluchteling kruipt, verder te brengen op scholen en wie weet andere locaties waar behoefte is aan het verbreden van een horizon en het nuanceren van een kijk op de vluchtelingenproblematiek. Laat me weten als je als organisatie, of school nieuwsgierig bent naar dit spel, dan zet ik je op een lijst.

Meer info over Escape Route X vindt je hier: https://maritotto.nl/escape-route-x/