Mijn werk nu ook bij Art Olive.

Naast de Saatchi Gallery waar mijn werk internationaal wordt aangeboden wordt mijn werk nu ook bij Art Olive aangeboden. Art Olive richt zich meer op de Nederlandse markt. Ik heb ontdekt dat een goed aangeschreven internet Gallery eigenlijk net zoveel voor een kunstenaar kan doen als een fysieke gallery. Misschien wel meer omdat een online gallery een groter publiek bereikt. Afgelopen jaar heb ik via Saatchi twee werken verkocht, die respectievelijk in Dallas en Chicago terecht zijn gekomen. Het lijkt er dus op dat mijn doelgroep zich momenteel in Amerika zit. Maar dat zou in theorie zo kunnen veranderen. Ik ben benieuwd of Art Olive mijn werk lokaal ook zo onder de aandacht kan brengen.

Marit@ArtOlive

Marit @ Saatchi

Besides the international representation at the Saatchi Gallery is my work also presented at Art Olive, a Dutch (online) gallery. I recently discovered that a quality online gallery can do as much for an artist as a regular gallery. Maybe even more because of the larger audience. Past year I sold two paintings at the Saatchi Gallery to buyers in Dallas and Chicago. It appears my target-group is American. In theory that could easily shift elsewhere. I am curious if my work gets the same amount of attention local at Art Olive.