Expositie @ Public, Zwolle

 

Vanaf vandaag kunt u mijn werk zien bij Grand Cafe Public. ‘Public Expo’ is een initiatief van Dennie Boxem en ik bijt de spits af in het nieuwe jaar. Volgende week maandag is de officiële opening, u bent van harte welkom.

Grand Cafe Public; Blijmarkt 23, Zwolle

———————– PERSBERICHT ———————–

Eerste officiële opening van Public Expo

ZWOLLE – Iedereen is welkom op maandag 9 januari vanaf 16:30 uur voor grandcafé Public’s eerste officiële opening van ‘Public Expo’.

Hoewel het grandcafé altijd al schilderijen had hangen, wil zij met ‘Public Expo’ kunstenaar en publiek een kans geven om elkaar te ontmoeten. Op de openingsavond wordt de bezoeker, naast een selectie van kunstwerken, voorzien van een gratis borrelhapje, gezellige live muziek en een leuke mogelijkheid om met de maker van de kunstwerken te spreken. Tevens biedt grandcafé Public 10% korting op alle maaltijden.

De exposities van ‘Public Expo’ duren telkens twee maanden. Eerste exposerende kunstenares is Marit Otto. Kenmerkend voor haar werk is de centrale rol voor de mens in vorm en gedrag, dat vaak wordt weerspiegeld in actuele thema’s. Haar werk vertoont een spannende tweeledigheid. Enerzijds is haar werk esthetisch om te zien, tegelijkertijd schuilt er een soort onbehagen in.

Om de twee maanden vertoont ‘Public Expo’ werk van een andere kunstenaar. De openingsavond zal elke eerste maandag van de oneven maanden plaatsvinden. Grandcafé Public is gesitueerd aan de Blijmarkt 23 tegenover museum De Fundatie. Mocht u op de hoogte willen blijven, ‘Public Expo’ is te volgen op Facebook via https://www.facebook.com/expopubliczwolle/.

———————————————————-Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennie Boxem: 0642314377